רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
ביצת עין ואבוקדו על מצע בטטה צלויה
מתכון

ביצת עין ואבוקדו על מצע בטטה צלויה

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

בטטה בתנור עם ביצת עין ואבוקדו - מושלם לארוחת הערב!


1. מחממים תנור ל 220 מעלות

2. חותכים את הבטטה לקוביות אחידות ומעבירים לתבנית 

3. מוסיפים טימין, מלח, פלפל שחור, שמן זית ומערבבים הכל

4. צולים בתנור למשך 25 דקות על חום של 220 מעלות עד להשחמה של הבטטה

5. מטגנים את ביצת העין בשמן זית עם מלח ופלפל

6. חותכים אבוקדו למניפות

7. מעבירים את הקוביות המוכנות לצלחת הגשה, מוסיפים מעל את הביצים והאבוקדו

8. מתבלים במלח גס, פלפל שאטה ופטרוזיליה

9. מגישים לצד לחמניות מלאות / טוסטים מלחם מלא

10. בתיאבון (:

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות