מצרכים למתכון ביצת עין ואבוקדו על מצע בטטה צלויה

מצרכים למתכון
2 גבעולים פטרוזיליה
2 יחידות אבוקדו
4 יחידות ביצים
4 כפות שמן זית
0.25 כפית מלח גס
2 יחידות בטטות גדולות
0.25 כפית פלפל שאטה גרוס
0.25 כפית פלפל שחור
0.25 כפית מלח
0.5 כפית טימין

אופן הכנת מתכון ביצת עין ואבוקדו על מצע בטטה צלויה - בטטה בתנור עם ביצת עין ואבוקדו - מושלם לארוחת הערב!


1. מחממים תנור ל 220 מעלות

2. חותכים את הבטטה לקוביות אחידות ומעבירים לתבנית 

3. מוסיפים טימין, מלח, פלפל שחור, שמן זית ומערבבים הכל

4. צולים בתנור למשך 25 דקות על חום של 220 מעלות עד להשחמה של הבטטה

5. מטגנים את ביצת העין בשמן זית עם מלח ופלפל

6. חותכים אבוקדו למניפות

7. מעבירים את הקוביות המוכנות לצלחת הגשה, מוסיפים מעל את הביצים והאבוקדו

8. מתבלים במלח גס, פלפל שאטה ופטרוזיליה

9. מגישים לצד לחמניות מלאות / טוסטים מלחם מלא

10. בתיאבון (:

 

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לביצת עין ואבוקדו על מצע בטטה צלויה בטטה בתנור ביצת עין אבוקדו בטטה צלויה פוקס הום מתכון לבטטה בתנור מתכון לבטטה בתנור עם אבוקדו
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי

פסטה פוטוצ‘יני נפלאה ברוטב ארטישוק, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות

תרומה לקהילה

קציצות טונה ברוטב עגבניות לצד פתיתים מושלמים

מנה משגעת מכל הבחינות - קלה להכנה, טעימה , מרשימה ומזינה!

לחמניות טעימות ופריכות

מתכון מהיר וקליל להכנת לחמניות פרווה טעימות ופריכות

לזניה שחיתות עם ריקוטה

12 רולים של עלי לזניה במילוי עגבניות וגבינות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!