רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
קרם שניט פטל
מתכון

קרם שניט פטל

כ-35 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

בצק

קרם

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

קינוח מדהים של קרם שניט עם פטל

הכמות מספיקה ל10 מנות אישיות

1. חורצים מבצק העלים עיגולים, דוקרים בעזרת מזלג ומורחים בביצה טרופה

2. מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 210 מעלות לכ-10 דקות בערך, עד שהבצק מזהיב

3. מוציאים את התבנית מהתנור מניחים על הבצק נייר אפייה ומשקולת

4. מכניסים את הבצק לתנור לעוד 10 דקות על חום של 180

5. נותנים לבצק להתקרר ובנתיים מכינים את הקרם

6. מקציפים את חומרי הקרם יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה

7. מניחים רצועת בצק אחת, מעליה מזלפים מן הקרם שכבה אחידה, מניחים פטל מעל בחלק החיצוני, מוסיפים קרם בחלק הפנימי, מניחים עוד שכבת בצק וכך הלאה

8. מעל הכל מפזרים אבקת סוכר וסירופ שוקולד

יאמייי:)

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות