רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
בייגל
מתכון
כ-60 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

בצק

הרתחה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

בייגל רומני מטריף

  1. מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים אליו את כל המצרכים של הבצק
  2. מערבבים את הכל עד לקבלת בצק אחיד חלק ולא דביק
  3. משמנים קערה ומניחים את הבצק המעובד היטב, משמנים את הבצק ומכסים
  4. מתפיחים כשעתיים עד להכפלת הבצק, מוציאים אוויר מהבצק, מעבדים ויוצרים כדורים
  5. מרדדים את הכדורים ויוצרים נקניקים, סוגרים לעיגול עם חור או שיוצרים צמה עם 2
  6. מחממים סיר עם מים רותחים עד שליש הגובה, מוסיפים סילאן וסוכר ומביאים לרתיחה
  7. מוסיפים סודה לשתיה
  8. מבשלים כל בייגל כחצי דקה מכל צד ומסננים
  9. מניחים את הבייגל על נייר אפייה (אפשר לפזר מעל בצל מטוגן, פרג, זעתר, מלח, שומשום)
  10. מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות עד להשחמה בערך 15 דקות

בתאבון!!

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות