רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
שוקי עוף

מתכון

שוקי עוף

כ-60 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

שוקי עוף עם תחתיות ארטישוק ופטריות

בסיר רחב מטגנים קוביות בצל עד להזהבה.

מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומערבבים. 

מניחים את שוקי העוף על גבי הבצל והשום וסוגרים מכל צד.

מוסיפים את הפטריות ותחתיות הארטישוק (יש לחצות את התחתיות לחצאים או רבעים, תלוי בגודל התחתית), מתבלים ומוסיפים מים רותחים עד כיסוי.

מערבבים היטב את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה וממשיכים לבשל עם מכסה מעט פתוח כדי לזרז את אידוי הנוזלים.

לקראת הסוף, יש להסיר את המכסה לגמרי להוסיף חופן נדיב של כוסברה קצוצה ומיץ מחצי לימון סחוט ולהמתין בסבלנות לצמצום הנוזלים.

חשוב שיישאר רוטב בסיר. יש להקפיד לנער את הסיר כל רבע שעה כדי למנוע הידבקות לתחתית הסיר.

 


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים מומלצים
מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות