רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
שוקי עוף
מתכון

שוקי עוף

כ-60 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

שוקי עוף עם תחתיות ארטישוק ופטריות

בסיר רחב מטגנים קוביות בצל עד להזהבה.

מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומערבבים. 

מניחים את שוקי העוף על גבי הבצל והשום וסוגרים מכל צד.

מוסיפים את הפטריות ותחתיות הארטישוק (יש לחצות את התחתיות לחצאים או רבעים, תלוי בגודל התחתית), מתבלים ומוסיפים מים רותחים עד כיסוי.

מערבבים היטב את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה וממשיכים לבשל עם מכסה מעט פתוח כדי לזרז את אידוי הנוזלים.

לקראת הסוף, יש להסיר את המכסה לגמרי להוסיף חופן נדיב של כוסברה קצוצה ומיץ מחצי לימון סחוט ולהמתין בסבלנות לצמצום הנוזלים.

חשוב שיישאר רוטב בסיר. יש להקפיד לנער את הסיר כל רבע שעה כדי למנוע הידבקות לתחתית הסיר.

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות