מצרכים למתכון שוקי עוף

מצרכים למתכון
0.5 יחידה לימון
2 יחידות בצלים בינוניים
8 יחידות שוקי עוף
1 טיפה פפריקה
1 כפית פלפל שחור
1 חופן כוסברה
4 שיני שום קצוץ
1 חבילה קטנה פטריות פורטובלו
2 חבילות סנפרוסט תחתיות ארטישוק 400 גרם כל חבילה, בערך 16 תחתיות
0.5 כפית כורכום
1 כף מלח

אופן הכנת מתכון שוקי עוף עם תחתיות ארטישוק ופטריות

בסיר רחב מטגנים קוביות בצל עד להזהבה.

מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומערבבים. 

מניחים את שוקי העוף על גבי הבצל והשום וסוגרים מכל צד.

מוסיפים את הפטריות ותחתיות הארטישוק (יש לחצות את התחתיות לחצאים או רבעים, תלוי בגודל התחתית), מתבלים ומוסיפים מים רותחים עד כיסוי.

מערבבים היטב את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה וממשיכים לבשל עם מכסה מעט פתוח כדי לזרז את אידוי הנוזלים.

לקראת הסוף, יש להסיר את המכסה לגמרי להוסיף חופן נדיב של כוסברה קצוצה ומיץ מחצי לימון סחוט ולהמתין בסבלנות לצמצום הנוזלים.

חשוב שיישאר רוטב בסיר. יש להקפיד לנער את הסיר כל רבע שעה כדי למנוע הידבקות לתחתית הסיר.

 


כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לשוקי עוף שוקי עוף ארטישוק תחתיות ארטישוק פטריות
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קובה בורגול

קובה בורגול במילוי בשר

רוסטביף שייטל

מתכון קל להכנה של רוסטביף שייטל (ניתן להשתמש במד חום)

עוגת ריבת חלב

עוגת ריבת חלב הכי טובה שתאכלו!

כנאפה

כנאפה ביתי הכי טעים שיש

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!