רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
טארט שוקולד ב15 דקות
מתכון

טארט שוקולד ב15 דקות

כ-15 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מלית

בסיס

ציפיוי

עיטור

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת טאטרט שוקולד ב15 דקות הכנה בלבד

הבסיס-

מערבבים בקערה את פירורי הביסקווטים ואת החמאה המומסת לתערובת לחה.

מהדקים בשכבה אחידה לבסיס ולדפנות תבנית טארט מתפרקת בקוטר 26 ב״מ ובעומק 4 ס״מ.

מעבירים את התבנית למקפיא עד שהמלית מוכנה.

המלית-

מקציפים יחד במיקסר את כל חומרי המלית מלבד השוקולד הקצוץ, תחילה במהירות איטית עד לאיחוד החומרים ואחר כך במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת רכה ויציבה.

מערבבים לתוך המלית בתנועות קיפול את השוקולד הקצוץ, עד לפיזור אחיד.

מורחים את המלית על הבסיס ומיישרים בעזרת מרית מדורגת ומעבירים למקפיא ל4 שעות.

הציפוי-

מניחים את השוקולד והשמנת בקערה ומחממים קלות במיקרוגל.

מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.

יוצקים את התערובת על המלית הקפואה ומטים את התבנית כך שתכסה אותה בצורה אחידה.

העיטור-

מעטרים את שולי הטארט באחת מהאופציות.

שומרים את הטארט במקפיא ומוציאים לטמפרטורת החדר כ15 דקות לפני ההגשה.

בתיאבון:)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון פאי אגוזים
כ-60 דקות קל כשר חלבי
תמונה של מתכון פאי לימון משגע
כ-120 דקות בינוני כשר חלבי
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות