רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
לחם ביתי מטריף
מתכון

לחם ביתי מטריף

כ-120 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

בצק

ציפוי

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

לחם ביתי מטריף בציפוי שומשום

  1. לשים היטב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
  2. משאירים את הבצק להתפחה של כשעה.
  3. לאחר שעה, לשים היטב את הבצק ומשאירים להתפחה נוספת של כחצי שעה.
  4. לאחר התפחה שנייה, משמנים את הבצק ולשים היטב.
  5. יוצרים מהבצק צורות, מניחים בתבנית, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
  6. משאירים להתפחה של 20 דקות.
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ18 דקות עד שהלחם מזהיב מעט.

בהצלחה ובתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות