רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
לחם ביתי מטריף

מתכון

לחם ביתי מטריף

כ-120 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

בצק
ציפוי

אופן ההכנה

לחם ביתי מטריף בציפוי שומשום

  1. לשים היטב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
  2. משאירים את הבצק להתפחה של כשעה.
  3. לאחר שעה, לשים היטב את הבצק ומשאירים להתפחה נוספת של כחצי שעה.
  4. לאחר התפחה שנייה, משמנים את הבצק ולשים היטב.
  5. יוצרים מהבצק צורות, מניחים בתבנית, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
  6. משאירים להתפחה של 20 דקות.
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ18 דקות עד שהלחם מזהיב מעט.

בהצלחה ובתאבון


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים מומלצים
מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות