רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פיצה נגיסי גבינה
מתכון

פיצה נגיסי גבינה

כ-60 דקות קשה

מצרכים למתכון

להכנה

בצק

רוטב פיצה

מילוי הנגיסים

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

פיצה בקונספקט מעט שונה, פיצה נגיסים ממולאים בגבינה בולגרית - תלקקו את האצבעות!

• בשלב הראשון , נערבל את כל מצרכי הבצק עד שנקבל בצק אחיד ומעט דביק.
• לאחר מכן, נסגור את הבצק עם ניילון נצמד, וניתן לו התפחה של כחצי שעה.
• לאחר חצי שעה שהבצק נח לוקחים קצת יותר מרבע בצק, ומרדדים אותו עם מערוך על משטח מקומח.
• כעת שהבצק מרודד , ניקח תבנית 28 ונשים תחתיו נייר אפייה משומן.
• על הנייר אפייה נניח את הבצק ונהדק אותו שיהיה עיגול יפה, ובנתיים נניח אותו בצד.
• מהבצק שנותר נחתוך פיסות, לשים על פיסה גבינה בולגרית לסגור, ולהניח מסביב לבצק בצורת מעגל (כמו בתמונות)
• ניקח קערת ונשים בתוכו כף רסק עגבניות, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אורגנו, 2 שיני שום כתושות, טיפה שמן, טיפה מים רותחים ונערבב הכל יחד.
• עכשיו יש למרוח את הרוטב פיצה שהכנו על הבצק באמצע (בעיגול הריק) , נפזר מעל גבינה בולגרית , גבינה צהובה, ותוספות שאתם אוהבים.
• את הנגיסים הגדולים מסביב נמרח בביצה טרופה, ונבזוק מעל שומשום.
• לבסוף, נכניס לתנור שחומם מראש ל120 מעלות כרבע שעה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות