רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קציצות הודו עם כרישה
מתכון

קציצות הודו עם כרישה

כ-50 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

קציצות בשר שווארמה הודו עם כרישה

1. קוצצים את גבעולי הכרישה (רק את החלק הלבן) לקוביות קטנות,  שמים במסננת ושוטפים היטב מספר פעמים.

2. מבשלים את הכרישה על הגז בסיר עם מים חמים בערך 25 דקות עד לריכוך.

3. מסנננים את הכרישה וסוחטים היטב בעזרת הידיים (כמה שיותר זמן במסננת יותר טוב).

4. מכניסים את הכרישה למעבד מזון או קוצצים בעזרת סכין שף חדה דק דק דק.

5. מוסיפים את הכרישה לבשר ושאר המרכיבים, ומערבבים היטב.

6. יוצרים קציצות שטוחות ומניחים על גבי נייר אפיה משומן בשמן זית.

7. אופים בתוכנית טורבו בחום 200 מעלות עד להשחמת צד אחד.

8. הופכים את הקציצות וכדי שישחימו גם מצד שני.

* אפשר גם לטגן את הקציצות אך בריא יותר לאפות.
* ניתן להוסיף לבלילה פירורי לחם/חלה רטובה וסחוטה קצוצה במעבד מזון.
* ניתן להוסיף לבלילה גם תפוח אדמה מבושל מגורד/מעוך.
* ניתן גם להוסיף לבלילה בצל אחד קצוץ ומטוגן.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות