רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
שווארמה ביתית
מתכון

שווארמה ביתית

כ-20 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

שווארמה הודו ביתית בתערובת תבלינים כמו בשווארמיות

 1. חותכים את ההודו לפרוסות דקיקות.

2. מחממים מחבת גדולה על להבה גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ושומן הטלה, ומחכים עד שהוא נמס.

3. מוסיפים את פרוסות ההודו. מסדרים אותן באופן אחיד על פני המחבת (ולא בערימה). לא נוגעים במחבת במשך 2 דקות, כדי שהבשר ייצרב ויקבל צבע.

4. מקפיצים מעט וממשיכים לבשל 2-3 דקות או עד שהבשר מבושל לחלוטין.

*אם במהלך הטיגון מפסיקים לשמוע רעש של טיגון ומתחילים להצטבר נוזלים בתחתית, מסירים את הבשר מהמחבת, נותנים לכל הנוזלים להתאדות ורק אז מחזירים אותו פנימה.

5. מוסיפים את התבלינים ומערבבים כחצי דקה עד שנתחי ההודו נצבעים בצבע זהוב.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות