קונוס מבצק עלים במילוי סלט טונה ומיונז
יוצרים קונוס בעזרת נייר כסף.
חותכים את בצק העלים לרצועות, מגלגלים על קונוס נייר הכסף.
מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-20 דקות, עש שהקונוסים מזהיבים.
מכינים את סלט הטונה- מערבבים טונה, תירס, גמבה חתוכה לקוביות, מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות, בצל ירוק חתוך לעיגולים.
מערבבים הכל, מוסיפים מיונז ומערבבים היטב.
ממלאים את הקונוסים בסלט הטונה ומגישים!