רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מאפינס תירס
מתכון

מאפינס תירס

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון למאפינס תירס נהדרים קלים להכנה ונחטפים

1. קוצצים את הפטריות וגעולי הבצל הירוק.

2. מסננים את התירס מהנוזלים.

3. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המאפינס.

4. משמנים תבנית שקעים למאפינס בעזרת ספריי שמן.

5. יוצקים לשקעי התבנית את תערובת המאפינס עד כ- 1/2 גובה התבנית.

6. מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים את המאפינס במשך 20-25 דקות.

* המאפינס מוכנים כשהם משנים צבעם לזהוב / שחום.

7. מצצננים מעט בטמפרטורת החדר וטורפים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות