1. מקציפים את הביצים והסוכר.
2. מוסיפים חלב, מים, שמן וסוכר וניל וממשיכים לערבב.
3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה אחידה.
4. מחלקים את הבלילה ל2, בלילה לבנה ובלילה חומה.
5. לאחת הבלילות מוסיפים קקאו- הבלילה החומה.
6. מעברים את כל אחת מהבלילות לתבנית אינגליס קייק מצופה בנייר אפייה.
7. אופים בתנור שחומם מראש על 180 לכ-20 דקות.
8. מחלצים את העוגות מהתבנית ומקררים מעט, מחלקים כל עוגה ל-2 ומקלפים את הקצוות.
9. מכינים את הציפוי עם הקצוות שקילפנו ומוסיפים קקאו וחלב ומערבבים היטב.
10. משטחים את הציפוי על גבי נילון נצמד ומניחים את חלקי העוגות ובניהם מורחים את ממרח השוקולד.
11.מגללים את הציפוי מכל כיוונים העוגה ומהדקים חזק.
12. לקרר במשך שעתיים ומגישים!