רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת שיש
מתכון
כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

ציפוי

עוגות

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת שיש פסיפס חום לבן בציפוי בצק שוקולד

1. מקציפים את הביצים והסוכר.

2. מוסיפים חלב, מים, שמן וסוכר וניל וממשיכים לערבב.

3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה אחידה.

4. מחלקים את הבלילה ל2, בלילה לבנה ובלילה חומה.

5. לאחת הבלילות מוסיפים קקאו- הבלילה החומה.

6. מעברים את כל אחת מהבלילות לתבנית אינגליס קייק מצופה בנייר אפייה.

7. אופים בתנור שחומם מראש על 180 לכ-20 דקות.

8. מחלצים את העוגות מהתבנית ומקררים מעט, מחלקים כל עוגה ל-2 ומקלפים את הקצוות.

9. מכינים את הציפוי עם הקצוות שקילפנו ומוסיפים קקאו וחלב ומערבבים היטב.

10. משטחים את הציפוי על גבי נילון נצמד ומניחים את חלקי העוגות ובניהם מורחים את ממרח השוקולד.

11.מגללים את הציפוי מכל כיוונים העוגה ומהדקים חזק.

12. לקרר במשך שעתיים ומגישים!

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות