רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
אקלר - פחזנית

מתכון

אקלר - פחזנית

כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

ציפוי
בצק פחזניות

אופן ההכנה

אקלר - פחזנית ארוכה וטעימה בהכנה ביתית 

1. מרתיחים חלב, מים, חמאה, מלח וסוכר.

2. יוצקים את הקמח ומייצבים את הבצק על מהירות נמוכה במיקסר.

3. מוסיפים את הביצים לאט לאט עד קבלת מרקם רך.

4. משאירים בקירור במשך שעתיים.

5. מעבירים את הבצק לשקית זילוף.

6. יוצרים רצועות ארוכות וחותכים כל 12 ס״מ.

7. מקפיאים לעוד שעתיים.

8. בנתיים מכינים את הציפוי- מערבבים את כל המרכיבים למרקם חלק ואחיד.

9. מרדדים לעובי של 2 ס״מ ומכניסים להקפאה.

10. חותכים מלבנים בגודל של הפחזניות ומניחים מעל.

11. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 25 דקות עד לשחמה.

 

 


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות