רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת שוקולד שכבות רכה
מתכון

עוגת שוקולד שכבות רכה

כ-50 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

קצפת

תחתית

עוגה

גנאש

נוזלים

אופן ההכנה

עוגת שוקולד רכה עם שכבת קצפת וגנאש בטעם של פעם

1. מפרידים את הביצים.

2. מוסיפים סוכר וסוכר וניל לחלמונים וקציפים.

3. מוסיפים את החלבונים זה אחר זה ומערבבים אותם.

4. לבסוף מוסיפים את הקמח, סודה לשתיה אבקת אפיה וקקאו ומערבבים.

5. שופכים על התבנית את החמאה המומסת ומפזרים את הקמח.

6. מעל התחתית יוצקים את התערובת של העוגה.

7. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך 30 דקות עד להשחמה.

8. מוציאים את העוגה ומחוררים בעזרת מזלג.

9. שופכים על העוגה את החלב שיספג היטב בכל חלקי העוגה.

10. קצפת- מקציפים את השמנת עם הסוכר במיקסר/ ידני במהירות איטית ואז למהירות מרבית במשך 3 דקות.

11. מורחים את הקצפת על העוגה באחידות.

12. גנאש- מרתיחים את השמנת עם השוקולודים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

13. שופכים את הגנאש על הקצפת בשכבה אחידה.

  • מומלץ להגיש עם מספר חתיכות של גליליות מעל כל חתיכה של עוגה.

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות