רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בייגל אמריקאי
מתכון

בייגל אמריקאי

כ-90 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

בייגל

ציפוי ושליקה

אופן ההכנה

מיני בייגל אמריקאי כמו סופגנייה מלוחה

1. שמים בקערה את הקמח והמלח.

2. בקערה קטנה ממיסים את השמרים עם חצי מכמות המים ועם כף סוכר חום.

3. שופכים את תערובת השמרים ואת יתרת המים ולשים.

4. מוסיפים לזה את החמאה והביצה ונותנים לזה לנוח ל-5 דקות.

5. לשים היטב 10 דקות עד שהבצק חלק ולא דביק.

6. ברגע שהבצק תפח מקמחים אם הידיים היטב ומגלגלים כדורים בגודל כדורי טניס. עושים עם האצבע חור ומגלגלים את הבייגל על האצבעות עד שהחור שלו מתרחב.

7. על מנת שהבייגלס לא ישנו את צורתם כשנעביר אותם לשליקה, חותכים את נייר האפייה ל-6 חלקים, ומניחה על כל אחד בייגל.

8. מכסים את הבייגלים בנייר אפייה ומגבת ונותנים להם לנוח עד שהם מכפילים את גודלם.

9. בינתיים מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים לו כף סוכר וכף דבש ושולקים את הבייגלס.

10. מניחים 2 מקסימום במים הרותחים לכ-30 שניות בכל צד. (שלב השליקה חשוב שהבייגל יצא עם ציפוי קשה ולא פריך).

11. מוציאים, מסננים היטב ומעבירים לתבנית אפייה. הבייגלס ייראו מקווצים, אחרי האפייה הכל ייעלם!

12. מורחים בחלבון ביצה ואופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ-15-17 דקות, עד שהם שחומים ונפלאים.

13. מוציאים ומניחים למנוחה.

14. מורחים דבש על הבייגל ומקשטים בפינוקים שרוצים-שומשום, מלח גס, קינמון, קוואקר, צ'ילי, גרעיני חמנייה, קצח, קונפטי, זרעי פשתן או מה שבא.

*מומלץ למלא את הבייגל בממרחים מיוחדים

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות