רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
קציצות דגים בצזיקי
מתכון

קציצות דגים בצזיקי

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

קציצות

יוגורט

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

קציצות דגים ברוטב יוגורט צזיקי

היוגורט-

מערבבים בקערה את כל המריכבים ומכניסים למקרר עד ההגשה.

הקציצות-

1. מכניסים למעבד מזון את הפטרוזיליה, כוסברה, כרישה ופלפל חריף. מרסקים בפולסים קצרים.

2. מוסיפים את פילה הדג ללא עור ועצמות וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת אחידה וגסה.

3. מעבירים לקערה, מוסיפים ביצה טרופה, מלח ופלפל ומערבבים.

4. מחממים מחבת על חום בינוני עם שמן.

5. יוצרים קציצות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.

6. יוצקים מהצזיקי על הקציצות ומגישים, בתאבון!

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות