רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
קובה כשרה לפסח
מתכון

קובה כשרה לפסח

כ-30 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

מלית

מלית דגים

קובה

מלית בשר ופטריות

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

קובה כשרה לפסח עם מלית דג או בשר או פטריות

1. מערבבים את כל המצרכים של הקובה מלבד המים.

2. מוסיפים מים רותחים  ומערבבים עד שנוצר בצק נוח לשימוש.

3. מניחים מעט לקירור, מכסים שלא יתייבש, אם מרגישים שהבצק התייבש מוסיפים עוד קצת מים.

4. המלית- מחממים חבת עם שמן קנולה.

5. מוסיפים את הבצל חתוך לקוביות קטנות ומטגנים כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהבצל שקוף.

6. מוסיפים את התבלינים.

7. למלית דג לחתוך את הדג לקןביות ולהוסיף.

8. למלית בשר ופטריות להוסיף את הבשר/עוף/הודו ואת הפטריות קצוצות לקוביות.

9. מערבבים היטב ומניחים להתקרר.

10. מכינים בצד צלחת עם מעט שמן קנולה, ולטבול מעט את האצבעות בשמן,

11. טובלים את האצבעות בשמן ולוקחים חתיכה של בצק בגודל קלמנטינה, מכדררים.

12. יוצרים חור בכדור בעזרת האצבעות, ליצור כדור חלול בעל דופן דק שניתן למלא עם המלית.

13. שמים בפנים כף גדושה מהמלית.

14. סוגרים מעל המלית את הבצק היטב לכדרר לצורת קבב או קובות עם שפיץ.

15. מחממים בסיר חצי גובה שמן קנולה.

16. כאשר השמן חם מטגנים מספר קובות עד שהם שחומות קל.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות