רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת נס קפה אוורירית לפסח
מתכון

עוגת נס קפה אוורירית לפסח

כ-70 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

קצפת

עוגה

פינוקים מעל

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת נס קפה כשרה לפסח - עם אגוזים קוקוס שוקולד וקמח מצה

1. מקציפים את החלבונים והסוכר ומוסיפים בהדרגה את היין והמלח.

2. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים של העוגה ביחד עם החלמונים.

3. מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את התערובת של החומרים היבשים לתערובת החלבונים.

4. משמנים תבנית קפיצית 24-26 , יוצקים את התערובת לתבנית.

5. אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ- 50-60 דקות.

6. פותחים את התנור אחרי 50 דקות ובודקים עם קיסם, במידה והעוגה לא מספיק אפויה משאירים עוד 10 דקות.

7. מכינים כוס נס קפה (אבקת נס קפה עם מים חמים) ויוצקים על העוגה החמה, מצננים.

8. מקציפים את השמנת והאבקת סוכר לקצפת ומורחים על העוגה הקרה.

9. מגרדים מעל אגוזים ושוקולד מריר, ומגישים.

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות