רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חרוסת פרסית
מתכון

חרוסת פרסית

כ-10 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

חרוסת פרסית עם תפוח, אגס, תמרים, אגוזים ויין

1. במעבד מזון מכניסים את התפוח העץ והאגס החתוכים מוסיפים אליו תמרים מגולענים וצימוקים ומעבדים עד לקבלת עיסה.
2. מוסיפים אליו את האגוזים והפיסטוקים והשאר הטחונים מערבבים.
3. מוסיפים את מיץ הרימון מערבבים ולאחר מכן את היין.
4. מכסים בניילונית ומכניסים למקרר ללילה שלם או למספר שעות.
5. יתכן מאוד והחרוסת לאחר קירור נהייתה סמיכה, מאחר והאגוזים ספגו לתוכם את הנוזלים . אפשר להוסיף יין או מיץ ענבים תירוש.
אצלנו אוכלים עם חסה שטופה או מצה יבשה.
בהצלחה ובתאבון וברכת חג שמח.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות