מצרכים למתכון קרמבו נשיקות

בסיס
150 גרם חלבון בטמפרטורת החדר
150 גרם אבקת סוכר
150 גרם סוכר
מוס לבן וחלב
800 מיליליטרים שמנת מתוקה
450 גרם שוקולד לבן/חלב
גנאש שוקולד
200 מיליליטרים שמנת מתוקה
25 גרם שוקולד חלב
160 גרם שוקולד מריר

אופן הכנת מתכון קרמבו נשיקות ב3 שכבות של נשיקה מוס וגנאש

בסיס הנשיקות- (50 יחידות)

1) התחילו בלצייר עיגולים בקוטר 4/5ס"מ על נייר אפייה.
הניחו את הנייר הפוך (שהציור על התבנית)
2) שימו את החלבונים בקערת המיקסר ותתחילו להקציף,לאט ובסבלנות הוסיפו את כל הסוכר(שימו לב לא את א.הסוכר)
המשיכו להקציף לקצף קשה מאוד!
3) סננו את אבקת הסוכר לתוך הקצף וערבבו בעדינות עד שכל האבקה נטמעת ,לא בפעם אחת.
4) חממו תנור ל70/80 מעלות תלוי בחוזק התנור שלכם
5) זלפו את הקצף על העיגולים שציירתם בעיגול עם מעט שוליים.עשו זאת עם שקית זילוף וצנתר חלק בקוטר כחצי ס"מ.
6) את התבנית הכניסו לתנור ללילה שלם ,כ-8 שעות.
7) כשהחלטתם שהם מוכנות הוציאו אחת ובידקו שהיא פריכה .לא רכה ולא דביקה לאחר כמה דקות באויר הפתוח.
8) אחסנו את בסיסי הנשיקות בקופסא נקייה ואטומה.בטמפ' החדר.

מוס לבן וחלב-

1) להביא את השמנת לסף רתיחה .
2)להוריד מהאש ולהכניס פנימה את השוקולד לערבב היטב,לבלילה חלקה מאוד ,אפשר עם מיקסר מוט.
3) להעביר לקופסה נקייה ולהכניס למקרר ל12 שעות לפחות.
4) את הבלילה שהתקררה להקציף במיקסר .
5) להעביר לשקית זילוף עם צנתר חלק בקוטר של כ-1 ס"מ .
6) מסדרים את בסיסי הנשיקות מהשלב הקודם על תבנית/מגש.
7) את הקצף מזלפים לתוך הנשיקות בצורה של קרמבו קטן.
8) יש להקפיא את הקרמבויים.

גנאש שוקולד-

1) להביא שמנת לסף רתיחה.
2) לחתוך את השוקולד לקוביות או אפילו קטן יותר.
3) לשפוך על השוקולד את השמנת החמה ולערבב היטב.
4) כשהקרם חלק ונוזלי ואף התקרר מעט עשו חור קטן בשקית ,שיפכו פנימה את הגנאש.
5) הוציאו את הנשיקות קרמבו מהמקפיא וזלפו מעליהם .
6) החזירו להקפאה עד כ -10 דקות לפני ההגשה.

 

המתכון שייך לקונדטוריית מתוקות

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקרמבו נשיקות קרמבו קרמבו נשיקות נשיקות וס מוס לבן מוס חלב גנאש שוקולד גנאש שוקולד
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קינוח כוסות קרם וניל ושוקולד

קינוח כוסות בשכבות של קרם וניל, בננות והרבה הרבה שוקולד

עוגת לוטוס ממכרת

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם קרם לוטוס

גלידוניות ביס

גלידוניות אישיות וקטנות , ממכרות וטעימות!

קובה בורגול

קובה בורגול במילוי בשר

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!