לכל קטגוריות המתכונים
תבשיל בשר

מתכון

תבשיל בשר

כ-70 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

תבשיל בשר כבש עם בצלי שאלוט, תפוחי אדמה, גזר ואפונה

1. משמנים מחבת ומטגנים את הבצלים על חום בינוני כ-20 דקות.

2. מוסיפים את הבשר חתוך לקוביות לבישול עד שהבשר משחים מעט.

3. לקערה מקלפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה והגזרים.

4. מוסיפים את האפונה.

5. מוסיפים את הבשר והבצלים.

6. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומים חמים.

7. מערבבים היטב את הכל.

8. מעבירים את התערובת לשקית קוקי וסוגרים אותה.

9. נוקבים חורים עם קיסם, לפחות 4-5.

10. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל40-45 דקות.

11. מוציאים מהתנור ומניחים לקירור כ-5 דקות, פותחים את השעת.

12. מגישים לצד אורז.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות