לכל קטגוריות המתכונים
קיש ברוקולי

מתכון

קיש ברוקולי

כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

קיש ברוקולי עם גבינות טעים וקל להכנה

1. מרדדים את הבצק לצורת עיגול על משטח מקומח ומרפדים תבנית קיש סטנדרטית.

2. דוקרים קלות עם מזלג את בצק הקיש ומעבירים למקפיא לחצי שעה.

3. מוציאים את בצק הקיש ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כרבע שעה עד שהבצק מזהיב, מוציאים ומצננים.

4. מפרידים את הברוקולי לפרחים וחולטים בסיר למשך כעשר דקות במים חמים עם מעט מלח.

*אם משתמשים בברוקולי קפוא אין צורך לחלוט לפני.

5. חותכים לרצועות את הבצל ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.

6. מפזרים את הבצל והברוקולי על בצק הקיש.

7.מערבבים את הגבינות ואת יתר חומרי המלית בקערה נפרדת ויוצקים מעל הבצק והברוקולי.

8. מפזרים מעל הכל שקדים פרוסים.

9. אופים בתנור שחומם מראש ל180-מעלות במשך כ-40 דקות.

10. מצננים היטב לפני שפורסים.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות