רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
טארט שוקולד קפה פיסטוק
מתכון

טארט שוקולד קפה פיסטוק

כ-100 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

לקלתית:

לקרם פיסטוק:

לשוקולד קפה מוקצף:

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

טארט גנאש שוקולד קפה מוקצף עם קרם פיסטוק

במעבד מזון טוחנים את הקמח והחמאה לתערובת פירורית, מוסיפים את שאר המרכיבים ובפולסים יוצרים בצק אחיד, מאחדים את הבצק ומעבירים למקרר לשעתיים.

לאחר מכן מעבירים לתבנית פאי ועושים אפייה עיוורת כך- שמים על בצק הפאי נייר אפייה ועליו כל סוג של קטניות, מכניסים ל 10 דקות אפייה, מסירים את הקטניות ואופים עוד 10 דקות.. זה הבצק שלי לפאי..

 

לשוקולד המוקצף ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 125 מל שמנת מתוקה, מעבירים לשעתיים למקרר. לאחר מכן מעבירים למיקסר ומקציפים עם 250 מל שמנת מתוקה וכוסית אספרסו, ומקציפים עד שנוצר קצפת מעט נוזלית וזה בסדר במקרר זה יתייצב...

 

עוברים לקרם פיסטוק:

מקציפים 250 מל שמנת מתוקה עם 3 כפות מחית פיסטוק ו 2 כפות אבקת סוכר עד לקצפת יציבה אך רכה.. 

 

אחרי שהכל מוכן שופכים על בצק הפאי האפוי כפי שרוצים ומוכן..

וזהוו בתאבון :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון פאי לימון משגע
כ-120 דקות בינוני כשר חלבי
תמונה של מתכון פאי שוקולד
כ-50 דקות בינוני כשר פרווה
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות