רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגיות צימוקים ובוטנים
מתכון

עוגיות צימוקים ובוטנים

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגיות פריכות בתוספת צימוקים ובוטנים

1. ממיסים את החמאה, מוסיפים חלבון ביצה, סוכר, אבקת אפייה, מיץ לימון ומערבבים היטב.

2. מוסיפים את הקמח בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

3. מוסיפים את הצימוקים והבוטנים ומערבבים היטב בתוך הבצק.

4. יוצרים מהבצק צורת גליל ומשטחים, חותכים למלבנים.

5. מניחים בתנית עם נייר אפייה ומברישים בחלמון ביצה, יוצרים פסים על העוגיות עם מזלג.

6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-15 דקות, עד שהעוגיות משחימות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות