רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בורקס בשר
מתכון
כ-50 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

בורקס בשר טעים ומפנק

  1. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים (מוסיפים עוד תבלינים במידת הצורך).
  4. מערבבים ומבשלים עד להשחמת הבשר.
  5. מרדדים את הבצק, ממלאים בתערובת הבשר ומגלגלים כמו רולדה.
  6. מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל שושמום.
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-40 דקות, עד להשחמה.

בתאבון!!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(1.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות