רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מלכת השבת- החלה
מתכון

מלכת השבת- החלה

כ-60 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון לחלה של שבת

  1. מניחים בקערה את כל המריכיבים ולשים.
  2. מוסיפים עוד מים בהדרגה במידת הצורך עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
  3. מכסים את הקערה בנילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח (שעה-שעה וחצי).
  4. לאחר ההתפחה לשים את הבצק ומחלקים אותו ל6 חתיכות.
  5. יוצרים נחש מכל אחת מהחתיכות וקולעים צמה מכל 3 חתיכות (סהכ 2 חלות).
  6. מניחים במגש מרופד בנייר אפייה, מתפיחים לעוד 20 דקות ומברישים בביצה טרופה.
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל40-45 דקות, עד השחמה.

שבת שלום!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(1.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות