רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת קרם
מתכון

עוגת קרם

כ-50 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

בסיס

ציפוי

קרם

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון ממכר לעוגת קרם בציפוי שוקולד

הבסיס

  1. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף לבן.
  2. מערבבים את החלמונים עם שמן ומוסיפים לקצף החלבונים.
  3. מוסיפים את האינסטנט שוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים לתבנית עגולה.
  5. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-40 דקות.
  6. לאחר באפייה יש להכניס את העוגה לקירור.

קרם

  1. מקציפים את השמנת עם האינסטנט וניל.
  2. מורחים את הקרם על בסיס העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות.

ציפוי שוקלד

  1. ממיסים על הגז את השוקולד עם השמנת.
  2. מערבבים עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
  3. מקררים מעט ושופכים על העוגה בשכבה אחידה.
  4. יאמייי:)
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות