רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פסטה ברוטב סלק ואגוזים
מתכון

פסטה ברוטב סלק ואגוזים

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

פסטה פשוטה להכנה ברוטב של סלק ואגוזים

1. מתחילים בלקף את הסלקים לאחר מכן טוחנים אותם בבלנדר עם כפית סוכר.
2. במקביל מבשלים את הפסטה במים רותחים.
3. שופכים שמן זית למחבת ומוסיפים חמאה עד שהיא נמסה.
4. את הסלקים שופכים פנימה, לאחר מכן את השמנת ומערבבים על אש בינונית כ 5 דקות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר.
6. את הרוטב שבמחבת שופכים על הפסטה ומערבבים על אש קטנה למשך דקה.
6. ניתן להגיש בצלחות (אנחנו אוהבים לאכול גם קצת מהסיר).
7. מפזרים מעל פטרוזליה, פרמזן ואגוזים.
8. בתיאבון (:

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות