מצרכים למתכון כנאפה

מחבת בקוטר 28 ס”מ
1 יחידה לתחתית הקדאיף
1 יחידה כ-100 גרם חמאה מומסת
100 גרם אטריות קדאיף

אופן הכנת מתכון בואו תלמדו איך מכינים כנאפה לבד

הכנאפה הזו היא בפני עצמה סיבה ללכת למסעדה או שאתם מעדיפים להישאר בבית?
בואו תלמדו איך מכינים אותה לבד. היופי הגדול הוא שמלית הגבינות אינה ממותקת


1. מכינים את הסירופ: שמים סוכר ומים בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים בבעבוע עדין 5-3 דקות עד לקבלת סירופ. מכבים את האש ומוסיפים מי ורדים.

2. מכינים את הכנאפה ומגישים: מערבבים ריקוטה וגבינת עיזים לתערובת אחידה בקערת מיקסר עם וו גיטרה או בקערה בעזרת מזלג

3. יוצקים למחבת 4 כפות חמאה. משטחים מעל מחצית מן האטריות בשכבה אחידה. מורחים על האטריות את תערובת הגבינות ומכסים בשכבה שנייה של אטריות

4. מטגנים על להבה בינונית כ-4-3 דקות עד שהאטריות בתחתית מזהיבות. הופכים בזהירות על צלחת גדולה ומחזירים למחבת. מטגנים 4-3 דקות עד הזהבה מהצד השני. במהלך הטיגון מוסיפים חמאה מומסת לפי הצורך. יוצקים אותה לתחתית המחבת כדי שהאטריות ייטגנו ולא ייחרכו. בכל פעם שמרגישים שהאטריות משחימות קצת מוסיפים מעט חמאה.

5. יוצקים על האטריות את כל הסירופ ומטגנים עד שנספג. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.

* אם מוותרים על הסירופ, אפשר להגיש את הכנאפה גם כמנה ראשונה או כמנה צמחונית — עם תוספת תרד או פטריות.

נערך לפני שנה על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לכנאפה הכנת כנאפה כנאפה ביתי
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קרמבו ביתי קלאסי

קרמבו אמיתי עם קצפת אוורירית וציפוי שוקולד דקיק

עוגת תותים

עוגת תותים וקרם - טעימה במיוחד

כשר לפסח

עוגת סופלה שוקולד

עוגת סופלה שוקולד עשירה ללא גלוטן שמתאימה לכל אירוע ובזמן הכנה מנימילי

לחמניות גבינה מתוקות

לחמניות במילוי גבינה מתוקה שכיף לאכול חם מהתנור

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!