רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
רולדה מטריפת חושים
מתכון

רולדה מטריפת חושים

כ-15 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

קצפת

רולדה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

רולדת ספוג שוקולד ממולאת בקצפת מתוקה

1. מקציפים את החלבונים והסוכר כ-5 דקות.

2. לאחר ההקצפה מוסיפים את החלמונים ושאר מרכיבי הרולדה.

3. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה משומן.

4.אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-10 דקות, העוגה צריכה להיות ספוגית ולא מעבר.

5. מוציאים את העוגה מהתנור ומגלגלים ביחד עם הנייר אפייה עד להתקררות.

6. מכינים את הקצפת- מקציפים את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

7. מורחים את הקצפת על העוגה ומגלגלים בחזרה.

*ניתן לצפות את הרולדה בשוקולד או כל דבר אחר שרוצים

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
A0548531397gmailcom
שני

עוגה טעימה במיוחד גם כשהיא פרווה (ריצ'), מרשימה מאוד וקלה


דווח לנו
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות