מצרכים למתכון רולדת ריבת חלב

בצק
1.25 כוסות חלב
1 קילוגרם קמח
1 כפית מלח
200 גרם חמאה
0.75 כוס סוכר
1 יחידה שמרית
מילוי
1 יחידה ריבת חלב

אופן הכנת מתכון רולדת ריבת חלב מבצק שמרים

  1. לשים במיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק מלבד המלח.
  2. לאחר שנוצר בצק אחיד מוסיפים את המלח ולשים לעוד חצי דקה.
  3. נותנים לבצק לתפוח לפחות שעה.
  4. לאחר התפיחה יוצרים רצועות מרודדות, מורחים בריבת חלב ומגלגלים.
  5. מכל 3 רצועות מגוגלות יוצרים צמה (חלה) ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת מעט.
  6. אופים בתנור שחומם מראש על 175 מעלות ל-30 דקות, עד השחמה.

 

המתכון שייך לליעד ששון

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לרולדת ריבת חלב רולדה רולדת שמרים רולדת ריבת חלב שמרים ריבת חלב
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת קרם וניל אוורירית עם פירורי ביסקוויטים, תותים ובננות

מכירים את העוגות האלה שהן לא פוטוגניות אבל הכי טעימות בעולם? זאת העוגה הזאת

עוגת שוקולד שכבות רכה

עוגת שוקולד רכה עם שכבת קצפת וגנאש בטעם של פעם

פחזניות

פחזניות מתוקות במילוי קצפת

רביולי לבבות סלק

לכבוד טוב באב - לבבות סלק מלאות בגבינת עיזים ופאקן קלוי

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!