לטורטיות:
לערבב את כל החומרים
לשמן מעט מחבת טפלון 20-22 עם שמן על נייר ניגוב
עם מצקת מרק 4\3 לטגן כל צד 20 שניות
לעטוף לאחר כך במגבות מטבח
למילוי:
לקצוץ ולטגן את הבצלים
להוסיף בשר טחון ולערבב טוב עד לבישול מלא של הבשר
לתבל ולהוסיף צנובר ופטרוזיליה
לקרר
טיגון:
להכין צלחת עם 2 ביצים וצלחת עם קמח מצה
למלא 2 כפות מילוי בטורטייה, ולטבול בשתי הצלחות
לטגן עם 2 כפות שמן (להניח את הטורטיות כלפי מטה לקבלת צבע)
לרוטב:
להקפיץ את החומרים מלמעלה – לערבב ולהנמיך אש עד למרקם סמיך.