רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
לזניה שחיתות עם ריקוטה
מתכון

לזניה שחיתות עם ריקוטה

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מילוי שמנת

הרכבת הלזניה

מילוי עגבניות

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

12 רולים של עלי לזניה במילוי עגבניות וגבינות

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2. מערבבים את מרכיבי מילוי השמנת לתערובת אחידה.

3. מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים את הבצל חתוך לקוביות, מטגנים עד להזהבה.

4.מוסיפים את שאר מרכיבי מילוי העגבניות ומביאים לרתיחה, מבשלים 10 דקות נוספות עד להבה בינונית ומנצננים.

5.מבשלים את עלי הלזניה במים חמים במשך כ-5 דקות עד להתרככות קלה.

6. להרכבה הלזניה: מניחים עלה לזניה ומורחים עליו שכבה דקה של מילוי השמנת ומעל שכבה דקה של מילוי העגבניות מגלגילים ומניחים בתבנית.

7.יוצרים ספירלה בתבנית עם כל 12 עלי הלזניה המגולגים. מפזרים מעל את הגבינת ריקוטה והבזיליקום.

8. מכניסים את התבנית לתנור למשך כ- 25 דקות או עד שהלזניה מזהיבה.

מוציאים מהתנור, מניחים ללזניה להתקרר מעט ומגישים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות