רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חריימה מרוקאי ברוטב אדום
מתכון

חריימה מרוקאי ברוטב אדום

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

רוטב

דג

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

חריימה מרוקאי פיקנטי ברוטב עגבניות ופלפלים

  1. מניחים את נתחי הדג בקערה עם מלח ומיץ לימון כחצי שעה.
  2. קוצצים את הבצל, פורסים את שיני השום, חותכים את הגמבה לרצועות וחותכים את העגבניות לקוביות.
  3. מחממים מחבת רחבה עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים את השום, הגמבה והעגבניות ומערבבים, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד לריכוך הירקות.
  5. מוסיפים רסק עגבניות, מים רותחים ותבלינים, ומערבבים.
  6. מוסיפים למחבת את נתחי הדגים, מכסים במעט רוטב ומבשלים כ-10 דקות.
  7. הופכים את הנתחים מפזרים מעל את הכוסברה ומבשלים ל10 דקות נוספות.

מגישים עם חלה טעימה בצד, בתאבון:)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון דג מרוקאי
כ-40 דקות קל כשר פרווה
תמונה של מתכון דג מושט בכורכום
כ-30 דקות קל כשר פרווה
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות