רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מרק עדשים כתומות
מתכון

מרק עדשים כתומות

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון למרק עדשים כתומות מנצח חמים וטעים במיוחד שלא תרצו להפסיק להכין ולאכול

  1. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את העדשים כ- 20 דקות.
  2. מסננים את העדשים ושוטפים היטב במים קרים.
  3. קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם שמן עד להזהבה קלה.
  4. מגרדים את העגבניות, קוצצים את הסלרי ומוסיפים לסיר.
  5. מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים מים רותחים ומביאים לרתיחה.
  7. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה, עד להתרככות העדשים.

*ניתן לטחון את המרק למרק סמיך או לאכול כך.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות