רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מרק עדשים כתומות
מתכון

מרק עדשים כתומות

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון למרק עדשים כתומות מנצח חמים וטעים במיוחד שלא תרצו להפסיק להכין ולאכול

  1. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את העדשים כ- 20 דקות.
  2. מסננים את העדשים ושוטפים היטב במים קרים.
  3. קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם שמן עד להזהבה קלה.
  4. מגרדים את העגבניות, קוצצים את הסלרי ומוסיפים לסיר.
  5. מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים מים רותחים ומביאים לרתיחה.
  7. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה, עד להתרככות העדשים.

*ניתן לטחון את המרק למרק סמיך או לאכול כך.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות