רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מרק בצל
מתכון
כ-25 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

כשבחוץ קר וגשום אין יותר מפנק ממרק בצל צרפתי

  1. חותכים את הבצל לשמיניות.
  2. מחממים סיר עם חמאה ושמן, מוסיפים את הבצלים ומאדים כ-10-15 דקות עד להזהבה קלה.
  3. יוצקים ציר ירקות, מתבלים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
  4. מסננים מהמרק את עלי הדפנה והתימין.
  5. טוחנים כחצי מכמות הבצלים עם הנוזלים ומחזירים לסיר.
  6. מוסיפים את היין הלבן, מערבבים ומבשלים עוד כ-10 דקות.
  7. בודקים טעמים ומגישים!

*מומלץ להגיש עם צנימים וגבינה מכל

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות