רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
ספגטי ברוטב עגבניות
מתכון

ספגטי ברוטב עגבניות

כ-25 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

ספגטי כמו של פעם ברוטב אדום עם ניחוחות וטעמים מושלמים

  1. בסיר גדול ורחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עם מעט מלח על אש קטנה תוך ערבוב, עד להזהבה של הבצל.
  2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים יחד כחצי דקה. (זהירות שלא ישרף)
  3. מוסיפים את הפפריקה, הכמון, הכורכום, הפלפל ורסק העגבניות ומערבבים כמה שניות.
  4. יוצקים את העגבניות המרוסקות והמים ומתבלים במלח, בסוכר ובזיליקום יבש ומערבבים.
  5. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
  6. במקביל מבשלים את הספגטי בסיר עם מים ומלח עד שהספגטי כמעט מוכן והוא עדיין קצת קשה באמצע.
  7. מסננים ומעבירים לסיר עם הרוטב.
  8. מבשלים יחד כ-5 דקות, מערבבים היטב ומגישים.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות