רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגיות פירות יבשים
מתכון

עוגיות פירות יבשים

כ-60 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

עוגיות ביסקוטי קריספיות עם אגוזים ופירות יבשים

  1. בקערת מיקסר מערבבים היטב חמאה, סוכר, גרידת תפוז, תמצית וניל עד שהמצרכים מתאחדים היטב. מוסיפים ביצה אחת וממשיכים לערבב במהירות בינונית, מוסיפים ביצה שניה וממשיכים לערבב כדקה נוספת.
  2. בקערה נפרדת מערבבים היטב קמח, אבקת אפיה ומלח ומוסיפים לתערובת החמאה והסוכר ומפעילים את המיקסר על מהירות בינונית עד שהתערובת אחידה.
  3. מצננים את התערובת במקרר במשך 30 דקות, עד שהיא מאבדת מדביקותה ומתקשה.
  4. מוסיפים אגוזים ופירות יבשים ומטמיעים אותם בבצק באופן שווה.
  5. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים ומכל חלק מגלגלים נקניק עבה על משטח מקומח.
  6. מניחים את שלושת חלקי הבצק המגולגלים על גבי תבנית האפיה.
  7. אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות כ-30 דקות עד שהם מתחילים להזהיב קלות.
  8. מוציאים ומצננים במשך 10 דקות.
  9. על קרש חיתוך, חותכים כל נקניק בצק לפרוסות דקות של 3 ס"מ ומניחים כל פרוסה על תבנית האפיה המשומנת.
  10. אופים במשך 15 דקות, עד שהביסקוטי מתחילים להזהיב.
  11. מוציאים את הביסקוטי ומצננים אותו כ-10 דקות.

*הביסקוטי נשמרים היטב בצנצנת סגורה בטמפרטורת החדר.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות