רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בראוניז נוטלה
מתכון

בראוניז נוטלה

כ-10 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

אופציונלי

לבראוניז נוטלה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

בראוניז נוטלה, יאמיייי, מתכון קל מאוד להכנה 10 דקות של עבודה שתקבלו עליהם ים של מחמאות, בראוניז רכים ועמוסים בשוקולד נוטלה מעולה.

מומלץ להשתמש בתבנית של 20 ס״מ מרובעת

בבראוניז שוקולד כל הטעם השוקולדי והאגוזי (אגוזי לוז) בא ישירות מהנוטלה, לחובבי המתוק והמלוח מאוד מומלץ לשים גם מלח ים שמאזן את המתוק ונותן קצת יותר עומק ועניין לבראוניז.

הדבר הנפלא ביותר במתכון הזה הוא שמשתמשים בקערה אחת בלבד, המשמעות היא כמעט אפס בלגן למשימת הניקיון לאחר ההכנה.

במילים פשוטות, הבראוניז הנוטלה האלה מדהימים :)

אנחנו תמיד אוכלים אותם עם קפה קר וטעים לאזן את המתיקות

איך מכינים בראוניז נוטלה

  1. מרפדים תבנית אפיה מרובעת בנייר אפיה ומשאירים מספיק נייר אפייה בקצוות על מנת שנוכל להרים את הבראוניז בקלות מהתבנית לאחר שהוא מתקרר

  2. בעזרת מיקסר שולחני או ידני מקציפים את החמאה במהירות גבוהה עד שהיא חלקה וקרמית.

  3. הוסיפו את הסוכר החום לאט לאט והמשיכו להקציף במשך דקה או שתיים עד שהכל מתאחד, שימו לב שאין סוכר שנשאר בדפנות הקערה, במידה ויש גרדו את הדפנות עם כף והקציפו לעוד כמה שניות.

  4. תנו למיקסר להקציף במהירות נמוכה והוסיפו את 2 הביצים ו 2 כפיות תמצית וניל הקציפו עד שהכל אחיד.

  5. המשיכו במהירות הנמוכה והוסיפו כוס נוטלה ואת המלח, העבירו את המיקסר למהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה.

  6. החזירו למהירות נמוכה והוסיפו את שלושת רבעי כוס קמח לאט לאט עד לקבלת תערובת אחידה וסיימנו עם המיקסר שימו לב לא לערבב יתר על המידה.

  7. אם רוצים להוסיף שוקולד צ'יפס, פירות יבשים, חתיכות שוקולד לבן זה הזמן הוסיפו אותם לתערובת וערבבו מעט ובעדינות עם כף.

אופים את הבראוניז 

  1. לוקחים את תבנית האפייה שריפדנו בנייר אפיה ושופכים לתוכה את הבלילה.

  2. הוסיפו במנות קטנות את רבע כוס הנוטלה אל הבלילה קחו כף או סכין ערבלו את הנוטלה בתוך הבלילה בעדינות.

  3. אם אתם רוצים פזרו מעל הבלילה מעט מלח גס.

  4. הכניסו לתנור ואפו את הבראוניז במשך 30-35 דקות תלוי בתנור.

  5. בדקו את הבראוניז נוטלה מידי פעם, הכניסו קיסם ואם הוא יוצא עם מעט פירורים עליו, הבראוניז מוכנים.

  6. ברגע שהבראוניז מוכנים הוציאו מהתנור והניחו לבראוניז להתקרר לטמפרטורת החדר. 

  7. הוציאו את הבראוניז מהתבנית בעזרת קצוות נייר האפיה וחתכו אותם לריבועים.

  8. אחסנו אותם בכלי אטום במקרר או כל השיש והם יחזיקו בין שלושה לארבעה ימים אם תצליחו לא לסיים אותם עד אז!

בתאבון :)

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת בראוניז נוטלה

אם קשה לכם לעבוד עם הנוטלה

חימום צנצנת הנוטלה במיקרוגל לכמה שניות יהפכו את הנוטלה לנוזלית יותר וכך יהיה לכם הרבה יותר קל לעבוד עם הנוטלה, בנוסף זה יעזור לאיחוד הבלילה להיות מהיר וקל יותר.

אם קשה לכם לעבוד עם הנוטלה

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כדי להאיץ את זמן הקירור, הכניסו את תבנית הבראוניז למקרר למשך חצי שעה, ואז פרסו והגישו.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות