רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חומוס מרוקאי
מתכון

חומוס מרוקאי

כ-25 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

תבלינים

אופן ההכנה

חומוס מרוקאי מסורתי, תבשיל שהוא חובה בערב שבת ופשוט תענוג עם חלה טרייה, קבלו מתכון קל לתבשיל החומוס המושלם, רק שעה ויש לכם תבשיל טעים ונימוח

חומוס מרוקאי כמו של סבתא

את החומוס אני קונה כבר בתחילת השבוע ומשרה ללילה שלם לפני הבישול, בדרך כלל קונה 2-3 קילו ומשרה ביחד, לאחר מכן מחלקת לשקיות זיפלוק ושומרת במקפיא.

אין כמו ארוחת שבת עם חלה וחומוס ביתי…

איך מכינים תבשיל חומוס מרוקאי?

  1. יש לשים בסיר את הפלפלים, הגמבה השום, הכוסברה והתבלינים.

  2. את הפפריקה יש לפתוח עם השמן ולהוסיף לסיר.

  3. יש להוסיף מים כ-4/5 כוסות תלוי בגודל הסיר ולבשל עד להרתחה מלאה כ-15 דקות.

  4. יש להוסיף את החומוס ולבשל עד שמתרכך כ-1/2 שעה.( יש פעמיים שצריך יותר ולכן ניתן להוסיף מים וזמן בישול בנוסף לזמן שכתבתי זה משתנה מסיר לסיר ומסוג החומוס)

  5. יש להוסיף כוסברה טריה.

תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :) 

עטרה❤️

עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים

למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״ 

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות