רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
תפוח אדמה אדום
מתכון

תפוח אדמה אדום

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון לתפוח אדמה ברוטב אדום במיוחד בשבילכם!

התכוננו לעורר את חושי הטעם שלכם עם מנה לוהטת וטעימה שתספק את כל הדרישות שלכם!

קוביות תפוחי האדמה מענגות ברוטב אדום, פינוק מענג בתוספת של שום, פפריקה ורמז חרפרף.
דמיינו לעצמכם קוביות עסיסיות של תפוחי אדמה שוחות בים של רוטב אדום, עשיר ומתובל בדיוק בכמות המתאימה של עשבי תיבול ותבלינים כדי לפתות את בלוטות הטעם שלכם.

אז תפסו מזלג ובואו איתנו להרפתקה הקולינרית הזו!

 

איך מכינים תפוח אדמה ברוטב אדום?

  1. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בסיר רחב עם שמן עד להזהבה.
  2. מוסיפים את התבלינים וקוביות של לימון (ללא הקליפה) ומערבבים היטב.
  3. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לסיר ביחד עם מים רותחים.
  4. מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כ-40 דקות עד להתרככות תפוחי האדמה.
  5. מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים.

 

הצעת הגשה לתפוח אדמה ברוטב אדום

הגישו את קוביות תפוחי האדמה על אורז לבן, מעליו פזרו מהרוטב הסמיך והעשיר ולבסוף קשטו בכוסברה או פטרוזיליה.

 

איזה סוג של תפוחי אדמה לבחור עבור המתכון הזה?

הכי טוב לבחור תפוחי אדמה עם קליפה אדומה. תפוחי אדמה אלה מוצקים יותר וכך ישמרו על צורתם בזמן הבישול. בנוסף לזה, יש להם טעם חמאתי וטעים.

 

איך לחתוך את תפוחי האדמה?

הכי טוב לחתוך אותם לנתחים באותו גודל עבור המתכון הזה, כך שיתבשלו וייצרבו באופן שווה.

 

איך עושים את זה שונה?

הוסיפו מעל גבינת גבינת פרמז'ן או פיקורינו, זה יוסף טעם אוממי טעים ויסגור את המנה בצורה מהממת.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(4.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת תפוח אדמה אדום

המפתח לתפוחי אדמה מושלמים

המפתח לתפוחי אדמה מושלמים הוא לחתוך אותם בצורה אחידה כך שהם מתבשלים באותו קצב ולא יהפכו לדיסתיים או שרופים.

המפתח לתפוחי אדמה מושלמים

איך מבטיחים צריבה אחידה

השתמשו במחבת גדולה כדי לפזר את תפוחי האדמה באופן שווה בשכבה אחת. הגודל האחיד מבטיח אפייה אחידה, בעוד השכבה הבודדת מבטיחה שהם לא יידבקו זה לזה.

איך מבטיחים צריבה אחידה

שאלות נפוצות להכנת המתכון

עבור המתכון הזה, אנחנו אוהבים להשתמש בתפוחי אדמה יוקון גולד או תפוחי אדמה חום-אדמדם, אבל כל סוג תפוחי אדמה יעבוד מצוין עבור המתכון הזה!
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות