רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סלט ירוק עם גבינת ברי בטטה וענבים
מתכון

סלט ירוק עם גבינת ברי בטטה וענבים

כ-15 דקות קל כשר חלבי
מה בסיר - אתר המתכונ...
מה בסיר - אתר המתכונים המוביל בישראל

מצרכים למתכון

לסלט

לרוטב הויניגרט

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

סלט ירוק מרענן עם בטטה ענבים והפתעה של גבינת ברי מעולה של מחלבת אלטו, קבלו מתכון מושלם וחגיגי שמתאים מאוד לחג השבועות

ניתן להחליף את עלי הרוקט בחסה המסולסלת או חסה סלנובה, גם עלי תרד בייבי עובדים כאן מצויין. דאגו לבדוק אם העלים מגיעים שטופים, במקרה ולא שטפו היטב בעצמכם.

במתכון זה אפשר ואפילו מומלץ להשתמש ברוטב הוינגרט שלנו. במידה ואתם קצרים בזמן או פשוט בא לכם לוותר על הכנת הרוטב ניתן להשתמש בבלסמי.

הגבינה היא המלכה של הסלט לכן אנו ממליצים להשתמש בגבינת ברי סופר איכותית של מחלבת אלטו.

מטפלים בבטטה 

  1. חממו תנור ל 180 מעולות

  2.  חתכו את הבטטה לקוביות של 3 ס״מ, מרחו אותם בשמן זית תבלו במלח ופלפל שחור והכניסו לתנור למשך 20 דקות

  3. בדקו שבטטה רכה מספיק, במידה ולא השאירו לעוד מספר דק' לפי הטעם האישי שלכם

  4. המתינו שהבטטה תתקרר

מטפלים בענבים ובגבינת הברי

  1. חצו את הענבים לחצאים וודאו שאין גרעינים

  2. בצעו או חתכו את גבינת הברי לחתיכות לפי הגודל הרצוי

  3. פזרו בערך חצי מכמות הבטטה, גבינת הברי והענבים החצויים.

מרכיבים את הסלט

  1. בקערת סלט גדולה פזרו חצי מכמות עלי הרוקט שפכו מעט מהרוטב וערבבו היטב 

  2. הוסיפו בערך חצי מכמות הבטטה, גבינת הברי והענבים החצויים
  3. הוסיפו את יתרת העלי הרוקט, ושוב פזרו את שאר הגבינה, הענבים והבטטה

  4. זלפו בנדיבות את שארית הרוטב בתנועות סיבוביות 

 

המתכון בשיתוף מחלבת אלטו, תהנו ובתאבון :)

לעוד מתכונים עם גבינות של מלבת אלטו לחצו כאן

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות