רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חיתוכיות לימון
מתכון

חיתוכיות לימון

כ-45 דקות קל כשר חלבי
מה בסיר - אתר המתכונ...
מה בסיר - אתר המתכונים המוביל בישראל

מצרכים למתכון

לתחתית

לקרם הלימון

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

אין שילוב יותר מנצח מקרם לימון ובצק פריך, הקלאסיקה שמנצחת את הזמן ואת הכל, קבלו מתכון באמת סופר פשוט ללא מרנג שיעשה לכם חיים קלים

הכינו בתבנית 25 על 30 ס״מ סטנדרטית

איך מכינים בצק פריך?

  1. אל קערת המיקסר הכניסו 200 גרם חמאה קרה חתוכה חתוכה לקוביות, את הקמח ואת המלח

  2. הפעילו את המיקסר עם וו הגיטרה משהו כמו 3 דקות עד קבלת גושים קטנים

  3. הוסיפו את הסוכר וערבבו 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד

  4. הניחו את הבצק בתבנית האפיה שבחרתם ומעכו בעדינו עם הידיים על לקבלת שכבה אחידה

  5. חממו תנור ל 170 מעלות והכניסו לאפיה של 15 דקות (עד 20 דקות תלוי בתנור) עד שהבצק מקבל גוון יפה וזהוב

איך מכינים קרם לימון?

  1. הכניסו לקערה את 6 ביצים, סוכר, גרידת לימון (תהיו נדיבים זה נותן טעם נהדר), מיץ לימון וקמח

  2. ערבבו היטב

הרכבת עוגת הלימון

  1. וודאו שהבצק הפריך התקרר לחלוטין

  2. שפכו עד שכבת הבצק את קרם הלימון

  3. הכניסו לתנור ואפו כחצי שעה

הצעת הגשה

  1. חתכו חתיכה בצורה מלבנית הניחו במרכז הצלחת וקשטו בעלי נענע, שגם עושים יפה בעיניים וגם מקפיצים את הביס

  2. מעל הכל פזרו גרידת לימון 

בטוחים שתהנו :)

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות