רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן עם תותים ופירות יער
מתכון

עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן עם תותים ופירות יער

כ-90 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לתחתית הבראוניז

למוס גבינה ושוקולד לבן

אופן ההכנה

תחתית בראוניז וניל, מוס גבינה ושוקולד לבן, וקישוט של פירות יער ותותים

מתחילים עם התחתית:
ממיסים את השוקולד הלבן עם החמאה  על בן מרי ומקררים קצת,
בנתיים מקציפים את הביצים והסוכר  עד לתערובת טפוחה ובהירה,
מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים עוד קצת ואז מקפלים את הקמח ואבקת האפייה לתערובת , מעבירים לתבנית 24 ואופים ב 180 מעלות ל 30 דקות.

מקררים לטמפ החדר ובנתיים מכינים את המוס.

למוס:
מרתיחים חצי מיכל של שמנת מתוקה ושופכים אותה על השוקולד הלבן ומערבבים עד שהוא נמס, מעבירים למקרר לשעה.
אפשר בנתיים כבר להכין את הגלטין: מערבבים את הגלטין עם המים מערבבים ומניחים אותו בצד מינימום 20 דקות 
לאחר מכן מקציפים את השמנת המתוקה שנשארה עם השוקולד הלבן עד לקצפת רכה ויציבה, אחר כך ממיסים את הגלטין כמה שניות במיקרו ומערבבים אותו עם הגבינה הלבנה על מנת שיקשר לתערובת,
מוסיפים את הגבינה הלבנה עם הגלטין ואת המסקרפונה וממשיכים להקציף עד לתערובת יציבה..

מרכיבים ומקשטים:

על הבראוניז המוכן משטחים רבע מכמות המוס,

חותכים תותים לחצאים ושמים בדפנות,

ובעזרת שקית זילוף ממלאים את התבנית בשאר תערובת המוס בזהירות לא להזיז את התותים.

ולקישוט אפשר כל דבר שתרצו אני השתמשתי הקצפת לזילוף ופירות יער ותותים.

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות