רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת שוקולד פרווה
מתכון

עוגת שוקולד פרווה

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

לעוגה

לציפוי

אופן ההכנה

נסו את עוגת השוקולד פרווה הזו ותכנעו לטעמיה המלטפים. המרקם הקליל והאוורירי של העוגה הזו, שהושג ללא שימוש במוצרים מן החי, הופך אותה לקינוח האידיאלי

הנה המתכון לעוגת השוקולד הפרווה שלנו, שהיא עשירה ומפנקת.

יש סיבה ברורה לכך שהעוגה הזו הייתה חביבת האורחים שלנו כל כך הרבה זמן. כל ביס ישאיר אותכם מעולפים על המרקם הלח והאוורירי של העוגה וציפוי השוקולד המענג.

אתם לא יכולים לטעות עם המתכון הזה. עוגת שוקולד פשוטה שהיא גם פרווה וגם טבעונית.

אז בין אם אתם טבעונים או לא או סתם במצב רוח למשהו פשוט וטעים.
הדליקו את התנור והתכוננו לעוגת השוקולד מהטובות ביותר שאכלתם.
לא תאמינו שהיא פרווה!

 

איך מכינים עוגת שוקולד פרווה

הכנת העוגה

  1. מרפדים שתי תבניות עוגה בגודל 9 אינץ' בנייר אפייה ומשמנים ומקמחים אותן. זה חובה אם אתה לא רוצה שהעוגה תדבק יחד.
  2. מדליקים ומחממים תנור ל180 מעלות.
  3. מערבבים חומץ תפוחים וחלב סויה יחד בצלחת קטנה. אל דאגה אם זה מעט חמוץ.
  4. בצלחת גדולה מערבבים היטב את הסוכר, הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בעזרת מטרפה.
  5. מערבבים את מי הקפה, החלב, השמן ותמצית הווניל. לתוצאות הטובות ביותר, השתמשו במטרפה חשמלית וערבבו בעוצמה בינונית כ-2 דקות.
  6. מוודאים שהכל מתאחד על ידי גירוד קצוות הקערה וערבול אחרון.
  7. אופים את התערובת במשך 35 דקות לאחר חלוקתה שווה בין תבניות העוגה המוכנות. מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית למשך 30 דקות עד שעה.

* לא חובה להכין 2 שכבות, ניתן בקלות להפוך לשכבה אחת רק בידקו את העוגה עם קיסם וודאו שהיא אכן מוכנה כשאתם מוציאים אותה.

הכנת הציפוי

  1. שמים בקערה את אבקת הקקאו, החמאה הטבעונית, 2 1/2 כוסות אבקת הסוכר, תמצית הוניל, מלח הים ומחצית מהחלב הטבעוני. מערבבים אותו יחד לאט בהתחלה, ולאחר מכן מאיצים בהדרגה עד שהוא מאוד סמיך וחלק.
  2. מוסיפים את 1/2 כוס אבקת הסוכר הנוספת מעט בכל פעם עד לקבלת הסמיכות הרצויה. אם צריך, הוסיפו בכל פעם כף אחת מהחצי השני של החלב.

 

מה ניתן לשים על גבי עוגת שוקולד פרווה

  1. גנאש שוקולד
  2. פירות יער (תותים, פטל, אוכמניות וכו')
  3. קצפת עם קוקוס
  4. פיסטוקים או אגוזים מרוסקים אחרים
  5. פרוסות בננה
  6. שוקולד צ'יפס מריר
  7. שבבי קוקוס
  8. מרשמלו קטנים

 

איך ניתן להפוך עוגת שוקולד פרווה לעוד יותר מיוחדת

  1. בין שכבות העוגה מוסיפים שכבה של ציפוי גנאש שוקולד לטעם טעים ועשיר יותר.
  2. לפני האפייה, הוסיפו לבלילה כוס חמאת בוטנים טבעוניות. זה יעניק לכל ביס טעם עשיר ומפנק.
  3. הוסיפו כמה שבבי שוקולד מריר או קוביות קקאו לבלילת העוגה כדי שיהיה לה טעם שוקולדי עוד יותר.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות