רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת גבינה פירורים ב 10 דקות
מתכון

עוגת גבינה פירורים ב 10 דקות

כ-60 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

לעוגה

לבסיס

לטופינג

אופן ההכנה

מתכון מהיר וקל לעוגת גבינה פירורים ב-10 דקות! קינוח טעים ומפציץ!

התפנקו עם עוגת גבינה עשירה וטעימה בסגנון ניו יורקי עם פירורי שטרויזל קינמון חמאתי במתכון הייחודי שלא ניתן לעמוד בפניו. תתכוננו להתאהב בשטרויזל המתובל הזה על רקע עוגת הגבינה החלקה והקרמית שתגרום לכם לבקש עוד.

המתכון הזה הוא טוויסט ייחודי לעוגת הגבינה הקלאסית בסגנון ניו יורקי, המשלבת תוספת סוכר חום חמאתי וקינמון פירורי שטרויזל. הניגוד של שטרויזל מתובל פירורי מול עוגת גבינה רכה וקרירה זה כמו מוסיקה טובה לאוזניים. הבסיס עשוי מעט דק יותר מהרגיל, מה שמאפשר לשילוב השטרויזל וגבינת השמנת לזרוח באמת.

 

איך מכינים עוגת גבינה פירורים ב 10 דקות באופן קצת שונה

  • מוסיפים אגוזים קצוצים או פירות יבשים לציפוי בפירורים לתוספת מרקם וטעם.
  • החליפו את גבינת השמנת בגבינת עיזים או גבינת ריקוטה לטוויסט ייחודי לעוגת הגבינה הקלאסית.
  • שמים מעל עוגת הגבינה פירות טריים, כמו תותים או אוכמניות, במקום הפירורים.
  • מוסיפים שכבה של רוטב קרמל או שוקולד בין שכבת הפירורים לעוגת הגבינה לתוספת מתיקות.
  • השתמשו בסוג אחר של עוגיות, כמו עוגיות אוראו.
  • מוסיפים לעוגת הגבינה שכבת ריבה לפני הוספת תוספת הפירורים.
  • שמים מעל עוגת הגבינה קצפת או גלידה לפינוק מפנק במיוחד.

 

הצעות הגשה לעוגת גבינה פירורים ב 10 דקות

  • מגישים עם כוס קפה או תה לחוויית קינוח קלאסית.
  • מגישים עם כף קצפת לתוספת מרקם ומתיקות.
  • מגישים עם כדור גלידת וניל לשילוב קינוח קלאסי.
  • מחברים עם כוס יין מבעבע לפינוק מפנק במיוחד לאחר ארוחת הערב.
  • מגישים עם תוספת של רוטב קרמל חם לקינוח דביק ומתוק.
  • מגישים עם תוספת של צ'אי מתובל לקינוח חם ונעים.
  • מפזרים למעלה מעט מלח ים לשילוב מלוח-מתוק.

 

איך מכינים עוגת גבינה פירורים ב 10 דקות

לבסיס

  1. משמנים תבנית עוגה (8 אינץ') בחמאה.
  2. שמים את עוגיות הגרהם, הסוכר החום, הקינמון והמלח בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד שהם קצוצים דק.
  3. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת, ומהדקים לשכבה אחידה.
  5. מניחים בצד

לטופינג

  1. מניחים את כל המרכיבים לציפוי הפירורים בקערה קטנה ומערבבים בעזרת מזלג לאיחוד עד ליצירת פירורים.
  2. מניחים בצד

לעוגה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. מניחים את גבינת השמנת, הסוכר והקמח בקערת מיקסר ומעבדים יחד במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אוורירית.
  3. מוסיפים את הביצים, אחת אחת, מגרדים את תחתית ודפנות הקערה בעזרת מרית סיליקון לאחר כל הוספה.
  4. מערבבים פנימה את השמנת והוניל, ויוצקים את התערובת לתבנית המוכנה.
  5. מניחים בתבנית גדולה יותר ועמידה בתנור וממלאים בערך עד מחצית הדפנות במים חמים.
  6. אופים במשך 10 דקות, ואז מעלים את ציפוי הפירורים השמורה. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-90 מעלות ואופים במשך 45-50 דקות נוספות, או עד שהדפנות מתייצבות אך המרכז עדיין מעט מתנודד.
  7. כבו את התנור ופתחו את דלת התנור. מניחים לעוגת הגבינה להתקרר בתנור החם למשך שעה.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות