רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פנקייק שיבולת שועל ובננה
מתכון

פנקייק שיבולת שועל ובננה

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון קל, פשוט וטעים לפנקייק שיבולת שועל ובננה ללא גלוטן וללא לקטוז! דרך מצויינת להתחיל את הבוקר ולהתניע את היום!

התחילו את היום שלכם כמו שצריך עם פנקייק שיבולת שועל ובננה טעימות ובריאות! הפנקייקים האלה עשויים ללא קמח או תוספת סוכר, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מה שהופך אותם לארוחת הבוקר המושלמת לכולם!

המתכון הזה לפנקייק שיבולת שועל ובננה לא רק טעים, אלא גם מקור נהדר לסיבים, חלבונים ופחמימות בריאות. שיבולת שועל ידועה כמפחיתה את רמות הכולסטרול ומשפרת את בריאות הלב. בננות הן מקור מצוין לאשלגן, שחשוב כדי לשמור על רמות לחץ דם בריאות. הפנקייקים האלה ממותקים באופן טבעי על ידי הבננות הבשלות, מה שהופך אותם לאפשרות ארוחת בוקר בריאה ונטולת רגשות אשם.

מתכון זה מושלם עבור אלה שמחפשים אפשרות ללא גלוטן, ללא חלב וללא קמח. זו גם דרך מצוינת להשתמש בבננות בשלות מדי שעלולות ללכת לפח.

 

איך מכינים פנקייק שיבולת שועל ובננה באופן קצת שונה

  • מוסיפים פנימה שוקולד צ'יפס או אגוזים קצוצים לתוספת מרקם וטעם.
  • משתמשים בסוגים שונים של חלב, כמו חלב סויה, אורז או קוקוס, לקבלת טעם ייחודי.
  • מחליפים את הבננות ברסק תפוחים או רסק דלעת.
  • מורחים את הפנקייקים בסוגים שונים של חמאות אגוזים, כמו חמאת שקדים או קשיו.
  • מוסיפים כפית אבקת חלבון לחיזוק נוסף של חלבון.
  • מכינים פנקייקים מלוחים על ידי הוספה של עשבי תיבול קצוצים או ירקות כמו תרד או בצל ירוק וכו'.
  • מגישים עם כף יוגורט יווני ופירות יער טריים.

 

הצעות הגשה לפנקייק שיבולת שועל ובננה

  • מפזרים למעלה פירות יער טריים וקצת יוגורט יווני.
  • מטפטפים דבש או סירופ מייפל לתוספת מתיקות.
  • מגישים עם תוספת של נקניק לטוויסט מלוח.
  • מניחים מעל ביצה מטוגנת ואבוקדו.
  • מגישים לצד בטטות צלויות לארוחה מאוזנת.
  • מוסיפים כדור גלידת וניל ורוטב שוקולד לקינוח מתוק.
  • מגישים עם קצפת לפינוק ארוחת בוקר מהנה.
  • מוסיפים פנימה אגוזים קצוצים ופירות יבשים למרקם פריך.

 

איך מכינים פנקייק שיבולת שועל ובננה

  1. מוסיפים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבבים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, כ-30 שניות עד דקה. תנו לבלילה לשבת בבלנדר בזמן שאתם מחממים את המחבת.
  2. שימו קצת שמן על המחבת (שמן קוקוס, חמאה טבעונית או שמן זית) והניחו על אש בינונית. ברגע שהמחבת חמה, מוסיפים 1/3 כוס מהבלילה עבור כל פנקייק ומבשלים 2-4 דקות עד שהפנקייק מתנפח מעט ורואים כמה בועות לאורך הקצוות.
  3. הופכים את הפנקייקים ומבשלים עד להזהבה בחלקן התחתון. אם אתה מגלים שהפנקייקים משחימים מהר מדי אז אתם צריכים להנמיך את האש. רצוי להתחיל על אש בינונית, ואז להפחית כדי שהפנקייקים שלנו לא יישרפו. אם בשלב כלשהו המחבת שלך מתחילה להוציא עשן, זה אומר שהמחבת שלך חמה מדי.
  4. מנקים את המחבת ושמים שוב עוד שמן ועוד בלילה - וחוזר חלילה.
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת פנקייק שיבולת שועל ובננה

בננות בשלות זה הסוד לפנקייק מתוק וטעים

השתמשו בבננות בשלות על מנת לקבל את הטעם העמוק והמתוק ביותר. לא תצטרכו ממתיקים אחרים.

בננות בשלות זה הסוד לפנקייק מתוק וטעים
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות